Drie sterren kwalificatie

In 2018 heeft Manege Vreehorst voor het eerst in haar bestaan van de Federatie Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) een drie sterren kwalificatie gekregen. 

Maneges aangesloten bij de FNRS worden periodiek gekeurd voor het veiligheidscertificaat en het sterrensysteem door een onafhankelijke inspecteur.

De inspecteur kijkt of het bedrijf nog voldoet aan de eisen die gesteld zijn aan het certificaat. Verder kijkt hij naar zaken zoals brandpreventie en milieuvoorschriften, de instructie, het welzijn en de verzorging van de paarden, het parkeerterrein, het toezicht en overige faciliteiten.

Maneges kunnen ook scoren met entree en buitenaanzicht, bewegwijzering, verlichting, kantine en sanitaire voorzieningen, management en of het bedrijf over een goede website of Facebookpagina beschikt.

Manege Vreehorst verdiende voldoende punten voor drie sterren!

De bekendmaking van de derde ster vond plaats tijdens de jaarlijkse open dag. De burgemeester en wethouders van Voorschoten kwamen langs voor deze feestelijke gelegenheid. Na een toespraak door de burgemeester werden de sterren onthuld. 

[metaslider id=741 cssclass=””]