Divisiewedstrijd 14 mei: 2e plaats!

Op 14 mei was het tijd voor het echte werk: de divisiewedstrijd stond voor de deur. Alle paarden waren ingevlochten en klaar voor transport, net als de ruiters, grooms en supporters: voor hen stond er een Kwibus klaar om naar Bunschoten te rijden!

Benieuwd naar de uitslag? Lees hieronder verder.

Na de gezelligheid in de Kwibus, waarin bijna ieders nagels in de teamkeur felblauw werden gelakt, was er werk aan de winkel. Alle paarden werden uitgeladen, gezadeld, en poseerden met hun ruiter voor de foto’s.

De proef verliep voorspoedig, en nadat de paarden weer op transport terug naar huis waren gezet, was het tijd om de concurrentie te bekijken.

Tijdens de prijsuitreiking bleef het lang spannend, want de naam van Carrouselteam Manege Vreehorst werd maar niet genoemd? Uiteindelijk kwam het hoge woord eruit: een tweede plaats, en als kers op de taart een kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap Carrouselrijden!

Met veel kabaal zorgden het team en de supporters ervoor dat niemand in Bunschoten snel zou vergeten wie Manege Vreehorst was.

Na afloop en na een euforische busrit terug naar huis werd de dag afgesloten met een welverdiende barbecue. Nu op naar het NK!