Verkleed Dressuur

Vanaf zaterdag 11 november kan iedereen zich weer inschrijven voor de gezelligste wedstrijd van het jaar: de verkleed dressuur! Deelnemers met en zonder ervaring met dressuurproeven mogen in de meest creatieve outfits hun proef komen rijden. Dit kan individueel, in duo’s of in groepen. Wees er op tijd bij! Er is plek voor maximaal 50 deelnemers.

Alle voorwaarden staan op het inschrijfformulier, lees dat van te voren goed door!

  • Groepen bestaan uit maximaal 6 personen van minimaal 14 jaar en schrijven een eigen proef met galoponderdelen. Deze moet minimaal een week van te voren zijn goedgekeurd door de organisatie.
  • Ruiters en duo’s die zich inschrijven voor niveau 3 rijden met een handicap. Dit geldt ook voor de groepen. Wat de handicap dit jaar zal zijn wordt pas bekendgemaakt op de wedstrijddag.
  • Inschrijven kan van 11 t/m 26 november.
  • Muziek moet uiterlijk 4 december zijn ingeleverd bij de organisatie via wedstrijden.vreehorst@gmail.com.
  • Versieringen op het paard mogen niet in de weg zitten en/of de veiligheid van de ruiter of het dier in gevaar brengen. Versieringen moeten stevig worden bevestigd. De ringmeester/organisatie kunnen ten allen tijden versieringen weigeren c.q. later verwijderen wanneer zij hier een goede reden voor zien. Glitterspray. verf e.d. op de vacht van het dier zijn niet toegestaan, net als oornetjes, bandages en scherpe voorwerpen aan de versieringen.

Download hier het inschrijfformulier

Update: de proeven zijn bekend!