Vaardigheid, caprilli en springen

Op 14 januari organiseren we de volgende springwedstrijd. Deelnemers van alle niveau’s kunnen hier aan deelnemen, ook als je nog geen of weinig ervaring hebt met springen! Lees hieronder verder voor meer informatie.

Inschrijven

Opgeven kan van 17 t/m 30 december, door het inschrijfformulier in de kantine geheel in te vullen en in de brievenbus te stoppen, of te mailen. Vergeet ook niet je naam op de inschrijflijst te schrijven! Op het inschrijfformulier kan je aangeven twee keer te willen meedoen, maar bij een overschot aan inschrijvingen kan het zijn dat er geen tweede startplek wordt toegekend.

Disciplines:

  • Vaardigheid zonder of mét sprong: een proefje waarbij je langs diverse onderdelen rijdt, en over de cavalettibalkjes gaat. Je kan op het inschrijfformulier aangeven of je de proef met of zonder sprong (30 cm) wilt rijden.
  • Caprilli 40 of 60 cm: geschikt voor de al wat meer ervaren ruiters, die het springparcours nog een te grote uitdaging vinden. De caprilli is een dressuurproef waarin je over vier sprongetjes wordt geleid en over de cavalettibalkjes draaft. Je kan je inschrijven voor de hoogtes 40 cm of 60 cm.
  • Springparcours: hierbij rijd je een serieus parcours met meerdere hindernissen en eventueel een barrage. Er zijn drie categorieën: 50, 60 en 70 cm.

Als je niet zeker weet welke discipline bij jou past, overleg dan even met je instructeur/-trice.

Voorwaarden en vragen

Lees de voorwaarden op het inschrijfformulier en het wedstrijdreglement op de website. Heb je nog vragen? Mail dan naar wedstrijden.vreehorst@gmail.com