Vaardigheid, caprilli en springen op 20 augustus

Het is alweer even geleden, maar op 20 augustus is het weer zo ver: de ruitervereniging organiseert de vaardigheid, caprilli- en springwedstrijd!

Opgeven kan van 26 juni 16:00 uur t/m 6 augustus, in meerdere disciplines. Uitleg over de diverse onderdelen vind je hieronder, net als het inschrijfformulier.

 

 

 

Disciplines
Je kan je inschrijven voor drie verschillende disciplines, in verschillende klassen:

  • Vaardigheid: als je nog minder ervaren bent maar wel goed zelfstandig kunt sturen is de vaardigheid zeker wat voor jou. Tijdens dit proefje rijd je langs diverse onderdelen, bijvoorbeeld een slalom tussen pionnen. Ook maak je in de proef één sprongetje, van 30 cm.
  • Caprilli: geschikt voor de al wat meer ervaren ruiters, die het springparcours nog een te grote uitdaging vinden. De caprilli is een dressuurproef waarin je over vier sprongetjes wordt geleid en over de cavalettibalkjes draaft. Je kan je inschrijven voor de hoogtes 40 cm of 60 cm.
  • Springen: hierbij rijd je een serieus parcours met meerdere hindernissen. Er zijn drie categorieën: 50, 70 en 80 cm.

Als je niet zeker weet welke discipline voor jou geschikt is, overleg dan even met jouw instructeur/-trice.

Inschrijven
Het inschrijfformulier vind je hier. Je kunt je inschrijven door het formulier in te vullen in de kantine, en je naam op de lijst te schrijven. In verband met de zomervakantie mag je het formulier ook digitaal invullen en mailen naar wedstrijden.vreehorst@gmail.com. De wedstrijdsecretaris zet je naam dan op de lijst. Een tweede inschrijving is mogelijk, maar bij een overschot aan inschrijvingen kan het voorkomen dat er geen tweede startplek wordt toegekend.

Voorwaarden
Lees voor de verdere voorwaarden de achterzijde van het inschrijfformulier.

Vragen
Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail dan naar wedstrijden.vreehorst@gmail.com. Zie ook het wedstrijdreglement voor verdere uitleg.