29 oktober: Halloween!

Zaterdag 29 oktober vieren we het engste feestje van het jaar op Manege Vreehorst: Halloween! De avond dat spoken, monsters en heksen zich niet meer verstoppen maar iedereen de stuipen op het lijf komen jagen.

Tussen 20.00 en 23.00uur is iedereen vanaf 6 jaar welkom op de manege om Halloween te vieren. Voor elke leeftijdscategorie hebben we ‘enge’ activiteiten bedacht. Voor de kleine spookjes zijn er diverse  spooky-knutselactiviteiten bedacht. In de binnenbak wordt er een spookdolhof/huis opgebouwd, wees op je hoede voor spoken die uit hoeken tevoorschijn kunnen komen! Halloween is natuurlijk niets zonder een goede griezelfilm! De film houden we nog even geheim….

Daarnaast is de kantine geopend voor de mensen die even willen pauzeren van al het gegriezel en gewoon even willen bijkletsen. Er staan heerlijke spannende hapjes om van te genieten!

Traditioneel verkleden mensen zich met Halloween. Wij hebben een klein prijsje voor de persoon die in de mooiste, engste of vreemdste creatie komt! De vrijwilligers zijn in ieder geval verkleed. Niet schrikken dus!

In verband met de hapjes en de drankjes vinden we het fijn als je je van te voren even aanmeldt door middel van in het inschrijfformulier in te vullen. Daarnaast mag je ook komen aanwaaien op de dag zelf. We vragen je dan ter plekke nog even in te schrijven. Het inschrijfformulier vind je in de kantine.

  • RV leden 6 t/m 14 jaar €5,00
  • Niet RV-leden 6 t/m 14 jaar €7,00
  • RV leden 15 jaar en ouder €10,00
  • Niet RV leden 15 jaar en ouder €12,00

Let op: De binnenbak / spookdoolhof is alleen toegankelijk vanaf 9 jaar en op eigen risico! De film is vanaf 16 jaar, ben je jonger dan is toestemming van een ouder nodig en betreed je de bioscoop op eigen risico.