Mr. en Mrs. Ponyverkiezing & High Tea

Zondag 12 maart organiseert Ruitervereniging Manege Vreehorst weer de jaarlijkse Mr. en Mrs. Ponyverkiezing. En dit jaar combineren we dat met een High Tea!

Mr en Mrs Ponyverkiezing 1High Tea 1

Terwijl Nederland zich op maakt voor de Tweede Kamer verkiezingen, maken wij ons klaar voor een andere belangrijke verkiezingsstrijd! Want welke pony wint in 2017 de titel van mooiste pony van Manege Vreehorst?

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen zich vanaf nu opgeven. Met een groepje vriendjes en vriendinnetjes krijg je een pony toegewezen die je zo mooi mogelijk mag versieren. Aan het einde van de middag volgt de heuse ponyparade waaruit de jury een winnaar trekt. Het winnende team maakt kans op mooie prijzen, gesponsord door Epplejeck! En natuurlijk krijgen de runner ups ook een mooi aandenken mee aan de dag. Inschrijven kan vanaf nu tot 6 maart, door middel van het inschrijfformulier in te vullen. Het programma krijg je later toe gemaild.

  • RV-leden €5,00 (geldt ook voor kinderen onder de 8 waarvan de ouder lid is van de RV)
  • Niet RV-leden €6,50

High Tea

Dit jaar combineren we de Ponyverkiezing met een High Tea.  De High Tea wordt in de kantine geserveerd. Ideaal voor ouders en verzorgers die geduldig wachten op de ponyparade. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je gewoon zin hebt in een lekkere High Tea.

Wil je deelnemen aan de High Tea? Vul dan het inschrijfformulier in dat je in de kantine treft, zo kunnen we rekening houden met de inkopen.  En natuurlijk ben je van harte welkom om een gast uit te nodigen. De High Tea start om 13.00uur.

  • €10, – p.p.