Startlijst F-proeven 15 maart (afgelast)

Dit evenement is afgelast in verband met het coronavirus!

Op donderdag 12 maart zijn door het kabinet strengere maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Eén van de maatregelen is het niet door laten gaan van evenementen waarbij meer dan 100 mensen samenkomen.

Ook de koepel KNHS heeft te kennen gegeven alle wedstrijden en evenementen af te lasten. Als bestuur sluiten wij ons aan bij bovenstaande en nemen wij onze verantwoordelijkheid. Helaas hebben we daarom moeten besluiten om de F-proeven van a.s. zondag 15 maart af te gelasten. Als bestuur van de vereniging bekijken we op een later moment de mogelijkheden om de wedstrijd te verplaatsen. Hierover volgt t.z.t. nog nader bericht.

De startlijst voor de F-proeven van 15 maart is bekend!

Let op: de stal opent een half uur voor het eerste losrijden, dus om 08:30.

Ook tijdens deze wedstrijd staat het carrouselteam klaar om jou tegen een kleine bijdrage te helpen zo goed mogelijk voor de dag te komen tijdens de wedstrijd! Laarzen poetsen of jouw paard of pony vlechten, ze doen het graag voor je! Interesse? Laat het weten aan één van de carrouselleden, of reageer op Facebook.

Voor vragen kan je mailen naar het wedstrijdsecretariaat.